Da vi stiftet Coco-Mat i 1989, hadde vi en felles drøm; å kunne tilby en helt spesiell opplevelse av søvn til alle som sover i våre senger.

Vi henter vår inspirasjon fra naturen og lager produkter og møbler for hjem og hoteller, ved å bruke 100% naturlige materialer. Coco-Mat er en Internasjonal merkevare representert i 15 land, og i mer enn 100 egne butikker. Du finner oss på over 400 luksus hoteller rundt om i verden, blant annet Athens Sofitel, Landmark Hotel in London, Hidden Hotel in Paris, Ritz-Carlton Barcelona, Hotel De L’Europe Amsterdam og mange flere.

Vi har dedikert oss til å produsere verdens beste senger, så bærekraftig som overholde mulig. En Coco-Mat madrass består av opp til 14 lag med naturlige materialer som sammen gir optimal og elastisk støtte til kroppen. Alt uten bruk av metall fjærer. Alle våre produkter er laget av fornybare, naturlige materialer som; kokosnøtt fibre, naturgummi, ull, bomull, kaktus fibre, tang, hestehår, silke, lin, tre og gåsedun.

Våre senger er alle laget for hånd på vår egen fabrikk i Xanthi, nord i Hellas. Vi er forpliktet til å redusere miljøskadelige utslipp og å levere naturlige, helsebringende produkter. Med dette har vi også oppnådd en resirkulerings grad på 96%.

Sov godt, lev bedre.

Betina Rondan Sollie
Founder of Coco-Mat Oslo

Nettside

Kontakt:
hei@norashjemstudio.no
tlf: 922 20 482
Sted: Pilestredet 75 - Oslo
Åpent: Man - fre 09.00 - 15.00