Dominus stiftet i Oslo i 2016, med enormt engasjement for å bringe mer lys og lykke til skandinaviske hjem.

En annen dag har begynt i drømmehuset som ble skapt av personligheter. Slike hjem gjenspeiler livets unike rytme, verdier og behov. De blir en uunngåelig del av hverdagen, som minner oss om hvem vi egentlig er.

DOMINIUS skaper og implementerer individuelle interiørløsninger som tilfredsstiller kundens forventninger og ønsker. Vi tror at hvert prosjekt er autentisk, så vi jobber kun med unike produkter som ikke er standard. Vi er fleksible, lytter til kundens behov, verdsetter skapelsesfrihet slik at vi kan lage eksklusive, funksjonelle designløsninger som ikke bare er estetiske, men også ergonomiske. Vi følger slike prinsipper når vi lager hjem-, kontor-, hotell- eller restaurantmiljø.

DOMINIUS har sine røtter i det norske markedet, og derfor skaper vi skandinavisk, nordisk stil i interiøret vårt. Det innebærer naturlige materialer og lys, gjennomsiktighet og renslighet, harmoni av funksjonalitet og estetikk, komfort og kvalitet. Disse egenskapene hjelper oss med å skape et rom der det er godt å bo og vokse i. Alle våre kunder forteller oss om denne livskvaliteten.

Skandinaviske verdier ligger i vårt yrkesliv. Derfor tar vi vare på kunden i alle steg av prosjektet: fra ideen, tegninger til monteringsjobb. Dette bidrar til å sikre kvaliteten på sluttresultatet, bli kjent med kunden og implementere en felles interiørvisjon.

VÅRT MOTTO – Design til lykke

Nettside

Kontakt:
hei@norashjemstudio.no
tlf: 922 20 482
Sted: Pilestredet 75 - Oslo
Åpent: Man - fre 09.00 - 15.00