Skip to main content

Scenario er et team med engasjerte og kunnskapsrike designere. Vi deler erfaringer og inspirasjon i jakten på de beste løsningene for hvert prosjekt og hver kunde. Siden starten i 1984 har kontoret vært kjent for innovative og skreddersydde interiører preget av kvalitet og varighet. Vi brenner for å skape unike rom – som gjenspeiler kjernen i oppdragene. Vår oppgave er å skape ideer og flytte grenser innenfor rammeverket til et prosjekt.

Ny planløsning
Interiørkonsept
Møbelsnekrede løsninger
Tilbygg
Løse møbler


I Scenario ønsker vi å kunne tilby helhetlige løsninger som inkluderer alle elementer til prosjektene våre. Vi er bindeleddet mellom leverandører og kunde, og er forhandler både for produktene som er representert i showroomet vårt og fra en rekke andre leverandører.
Vi har god oversikt over alt fra møbelklassikere til nyheter, og hjelper våre kunder med flotte produkter som ikke nødvendigvis finnes i alle hjem. Vi har også et bredt spekter av håndverkere innenfor de fleste fagfelt vi gjerne samarbeider med, inkludert entreprenører, møbelsnekkere og kjøkken-/garderobeleverandører. Vi kan følge opp prosjektet ditt fra A-Å dersom dette er ønskelig.

Har du et prosjekt du vil diskutere med oss, ta kontakt
på kontakt@scenario.no eller tlf. 229 31 250.